Wie zijn wij?

Over Vredegoor Lanting Makelaars

Ik ben een geboren en getogen Doetinchemmer en nog steeds woonachtig in deze gezellige stad met een dorps karakter. Ik ken de stad, de omgeving en de mensen in deze regio als geen ander. Na mijn studies makelaardij ben ik stage gaan lopen bij een makelaarskantoor in Arnhem. Hier ging ik vervolgens ook aan de slag als makelaar taxateur. Na een aantal jaar als makelaar taxateur te hebben gewerkt begon ik in 2003 als vestigingsmanager van een makelaarskantoor in de regio. In 2010 maakte ik de overstap naar een landelijk opererende vastgoedontwikkelaar. Hier heb ik veel ervaring opgedaan in de ontwikkeling van vastgoed en verkoop van nieuwbouwprojecten.
Roy Vredegoor – NVM Makelaar en Register Makelaar-Taxateur (RMT)
Opgegroeid in het landelijk gelegen Wehl en sinds 2004 woonachtig in Doetinchem; mijn roots liggen overduidelijk in de Achterhoek. Mijn loopbaan als makelaar begon al tijdens mij studie makelaardij toen ik in het laatste jaar stage liep als assistent makelaar-taxateur in Arnhem. Het was diezelfde makelaar waar ik in 2002 in dienst trad en actief werd in deze regio. In 2004 maakte ik de overstap naar een toonaangevend makelaarskantoor in Doetinchem. Na ruim 10 jaar als makelaar taxateur koos ik voor een breder regionaal opererend makelaarskantoor. Naast register makelaar was ik hier ook manager van 4 makelaarskantoren. Door mijn ruime ervaring in het werkveld en diverse studies die ik volgde gedurende mijn loopbaan ken ik inmiddels de kneepjes van het vak en zet ik mijn kennis graag voor u in!
Frank Lanting – NVM Makelaar en Register Makelaar-Taxateur (RMT)

Doetinchem ken ik erg goed. Ik ben er opgegroeid en nu woonachtig in het dorp Gaanderen. Mijn carrière ben ik gestart in de sector zorg en dienstverlening waar klantcontact en commerciële vaardigheden een grote rol spelen. In 2015 heb ik een carrière-switch gemaakt naar de makelaardij als assistent-makelaar bij Vredegoor Lanting Makelaars. Binnen de makelaardij ben ik medeverantwoordelijk voor de commerciële en administratieve activiteiten op kantoor. Klantvriendelijkheid maar ook een luisterend oor kunnen bieden zijn in deze functie van groot belang. Ik ben erg geïnteresseerd in wat mensen bezig houdt en wat hun beleving is, hierdoor laat ik me graag inspireren.
Sanne Reussink – Assistent-makelaar

Ik ben opgegroeid in de groene omgeving van de Veluwe en inmiddels geruime tijd vanwege mijn relatie gebonden met de Achterhoek. Nadat ik mijn opleidingen heb afgerond ben ik in 2007 als commercieel administratief medewerkster begonnen in de makelaardij. Het leuke hieraan vind ik nog altijd het contact met de klanten, de diversiteit van de werkzaamheden en de huizenbranche. Na geruime tijd werkzaam te zijn geweest in de makelaardij wilde ik een nieuwe uitdaging in de mooie streek waar ik zelf met veel plezier woon. Zo ben ik bij Vredegoor Lanting Makelaars terecht gekomen.
Véronique Kuipers – Commercieel administratief medewerkster

Wie zijn onze klanten?

Ik zou Vredegoor Lanting Makelaars zeer zeker aanbevelen als makelaar. De deskundigheid, advisering, snelle reacties en feedback na bezichtigingen, de contacten in het algemeen met Frank zelf maar ook met de dames zijn allemaal positief! Er waren erg mooie eerlijke foto's gemaakt die een helder beeld gaven van de woning. Kortom erg tevreden, met Dank!

Nicolien Snijdoodt-van Heusden

- Verkoopster Wijnbergseweg 30 te Doetinchem
Goed contact met de beide makelaars gehad, ook de backoffice presteerde uitzonderlijk goed. In vergelijking met andere makelaars die wij hebben getroffen tijdens de huizenjacht zijn de communicatieve vaardigheden van het hele VL team bovengemiddeld goed gebleken, al dan niet de beste makelaars die we hebben getroffen. Duidelijk, open, deskundig, bij de tijd zijn termen waarmee VL zich goed kan identificeren. Zonder enige twijfel zal ik Vredegoor Lanting Makelars aanbevelen als aankoop of verkoop makelaar.

Dion Reijbroek

- Koper Boomgaard 23 te Zelhem
Het contact met de makelaar verliep heel goed. Er is open en goed gecommuniceerd over de verkoop. Mensen zijn goed te bereiken en bellen snel terug bij vragen.

Ingrid Berendsen

- Verkoopster Asterstraat 6 te Didam
Wij zijn erg tevreden over deze makelaar. Altijd bereikbaar. Ook de achterban op kantoor was altijd overal van op de hoogte en zeer hulpvaardig. Dikke 10

Hetty en Hans Loesink

- Verkopers Walstraat 7-09 te Doetinchem